Har du råd med hund? - Boldness

Vi gillar våra husdjur massor, det är inget att orda om på den punkten. För många är deras hund eller katt den allra bästa vännen och en trogen kompanjon genom livet, och att allt fler vill skaffa sig en hund är inte så konstigt. Men det är mycket man behöver tänka på, det kan nämligen bli ganska krävande att ha en hund. Den ska ju må bra, och för det krävs det att man lägger tid och energi på den. Att gå ut på promenader, leka, stimulera hunden mentalt och en massa andra saker blir vardag. Det kan också kosta en del, inte bara med inköpet utan även när det kommer till kostnader för veterinär, försäkring, mat och tillbehör. Den här artikeln i NSK handlar om just hundarna och den tid och de resurser vi lägger på dem, och Anna Martinsson som är en av ägarna till butiken berättar om vårt förhållande till hundarna:

Hon har sett en utveckling där husdjursägare i ekonomiska kristider hellre köper någonting fint till djuren istället för att lägga pengar på en resa.
Vid en av väggarna längre in i affären är det lätt att tro att man råkat hamna i en babyaffär istället. Längs med ena långsidan hänger otaliga dräkter som inte är sydda för bebisar, utan för hundar. Mindre hundar.

Men för den som kanske inte har enormt mycket pengar men ändå vill kunna ge både sin hund och en själv fina saker så finns det en lösningen, nämligen Gratislandet. På Gratislandet hittar du erbjudanden på nästan allt som finns, oavsett om det är en resa till dig själv eller rabatt på en affär som säljer olika tillbehör till husdjur eller vad du nu kan tänkas behöva. Du kan spara massor av pengar genom att handla där, och då får du mer pengar över till dig själv och din hund!