Hundvideor och annat roligt - Boldness

Vad finns det att tänka på när du använder mobilen och spelar in söta videor på din hund, katt eller annat sött husdjur? 

Brukar du också filma din hund eller katt när denna gör något roligt? Kanske med din mobil? Se upp så du inte tappar telefonen, så den går sönder. I så fall kan du lämna in den på reparation. Om skärmen på din iphone fått en spricka kan du göra ett iPhone 7 skärmbyte och få tillbaka den som ny igen.

Så skapar du bättre film med mobil

hundar mobil videoI PC för alla och på Mobil.se finns det massor av tips på hur du skapar ännu bättre filmer, inte minst om du ska filma din hund eller katt med mobilen. Det handlar bland annat om så enkla saker som att inte glömma att torka av linsen för att få en bra skärpa, till att ha rätt ljus. Fler råd på hur du filmar och gör filmer med bättre kvalitet är att hålla mobilen med båda händerna, för att bilden ska bli mer stabil.

Vi kan i dag ta bättre videofilmer med våra smarta telefoner än någonsin tidigare. Med 4k-upplösningar, bildstabilisering och rejäl dynamik har vi alla möjligheter att skapa ett bra resultat – PC för alla

Filma hunden med mobilen

Om du älskar att titta på roliga och söta videor på hundar är du verkligen inte ensam. I en artikel i Expressen listas några fantastiska favoriter på Youtube som enkelt går att söka fram och titta på. Det är bland annat filmer som “Gepardens bästa vän – hunden Geti” och en räv som tror att han är en hund – och beter sig som en av hemmets hundar.